Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van St. Emmaus Feniks - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

St. Emmaus Feniks

Zorg (Sociale economie)

Opvang Dak- en thuislozen

Mensen kloppen bij Emmaus Feniks aan omdat ze nergens anders terecht kunnen. Een veilige plek om eigenwaarde en de grip op het leven weer te kunnen terugvinden, als een ‘springplank’ naar weer een zelfstandig(er) leven. Mensen krijgen er niet alleen een bed, maar ook een goede reden om er weer uit te komen.

De stichting is autonoom en voorziet volledig in eigen behoeften, en is zo niet afhankelijk en/of gebonden aan politiek, religie, noch overheid. Kringloopbedrijvigheid is de belangrijkste bron van inkomsten, alsook de grote moestuin, welke onbespoten groenten en fruit produceert voor eigen gebruik en verkoop.

Het uiteindelijke doel van Emmaus is door het op weg helpen van mensen die de weg zijn kwijt geraakt, een bijdrage te leveren aan een betere wereld voor iedereen.

http://www.emmaus-feniks.nl

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Ulingsheide 3
5932 NA
Tegelen
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.