Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Brandrood - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Boerderij Watervliet Boerderij Watervliet Biologische landbouw
Boerderij Westerkloeke Boerderij Westerkloeke Biologische landbouw
Bronnen Bomen Bronnen Bomen Biologische landbouw
Carel Bouma Carel Bouma Biologische landbouw

Brandrood

Biologische landbouw (Natuur en milieu)

Biologische boerderij Brandrood houdt koeien van het zeldzame Nederlandse Brandrode Rund. Van de melk maken boeren Arjan en Karina Schermer een ambachtelijke kaas van het type Gruyere. Een harde kaas met een natuurlijke, gewassen korst en een uitgesproken smaak. De boerderij is gevestigd op Landgoed Kernhem in Ede.

http://www.brandroodkaas.nl

Biologische landbouw

Biologische landbouw erkent de relatie tussen de omgeving, gezondheid en wat we eten. Daarnaast krijgt dierenwelzijn, het vermijden van gebruik van pesticiden en kunstmest veel aandacht. Biologische landbouw stoot minder CO2 uit dan traditionele landbouw en voorkomt uitputting natuurlijke hulpbronnen. Daarom financiert Triodos Bank in deze sector biologische bedrijven die zuivel en vlees produceren en bosbouwers en fruittelers.  

Adres:
Kernhemseweg 6
6718 ZB
Ede
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.