Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van IMPACT HUB Amsterdam - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Groot Verzet Fietskoeriers Groot Verzet Fietskoeriers Professionele diensten
Het Stormt! Het Stormt! Professionele diensten
KIEM Innovations KIEM Innovations Professionele diensten
Kloosterboer Decor Kloosterboer Decor Professionele diensten

IMPACT HUB Amsterdam

Professionele diensten (Sociale economie)

Impact Hub Amsterdam is onderdeel van de internationale Impact Hub community van ‘social innovators’ met ruim 15.000 leden en meer dan 80 locaties. De missie is om ondernemers met een oplossing voor maatschappelijke uitdagingen te ondersteunen. Sinds 2008 heeft Impact Hub Amsterdam meer dan duizend ondernemers geholpen om hun bedrijf te starten, te groeien en op te schalen. Dit doen zij door een sterk netwerk te bouwen, evenementen te organiseren, werkplekken te bieden en acceleratie programma’s te ontwikkelen. Het Impact Hub Amsterdam netwerk bestaat uit ruim 700 impact makers, innovators en investeerders. Jaarlijks verwelkomt Impact Hub Amsterdam 10.000 unieke bezoekers, organiseren ze meer dan 250 impact events, en worden er meer dan 150 ondernemers opgeleid met de programma’s.

http://amsterdam.impacthub.net/

Professionele diensten

In deze sector financiert Triodos Bank dienstverlenende bedrijven, die een evenwicht zoeken tussen People, Planet en Profit. Hierbij kunt u denken aan adviesbureaus, architecten, aannemers en dienstverleners aan particulieren.

Adres:
Mauritskade 63
1092 AD
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.