Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Crataegus Woonzorg

Zorg (Sociale economie)

Crataegus Woonzorg is een woonzorgvoorziening met 24 appartementen. Crataegus wil een bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven van zijn bewoners en deelnemers aan de dagbesteding. Dit doen zij door een woonomgeving te bieden die een weerspiegeling is van de maatschappij.

Het appartementencomplex telt 24 zelfstandige woningen. Sommige bewoners behoeven zorg, andere niet. Ook variëren ze in leeftijd. Bewoners kunnen wel altijd een beroep op zorg doen, mocht dat nodig zijn. Er zijn geen aparte verdiepingen voor speciale doelgroepen; iedereen woont en leeft door elkaar en krijgt de zorg die nodig is.

http://www.crataegus-woonzorg.nl/

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Pastinaak 2-40
4849 CS
Dorst
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.