Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Maliesingel 38-40 - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Maatschap Lutma Maatschap Lutma Duurzaam vastgoed

Maliesingel 38-40

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

Maliesingel 38-40 zijn twee prachtige multi‐tenant kantoorpanden in het museumkwartier van Utrecht. De panden vinden hun oorsprong in de samenvoeging van twee klassieke herenhuizen uit begin 1900. In 2000 en 2005 zijn deze panden onder architectuur ingrijpend gerenoveerd en ingericht voor meerdere gebruikers. In totaal beslaan de panden circa 1.800 m2 en zijn verdeeld over een souterrain en 4 verdiepingen. Aan de achterzijde is het voorzien van een groot en afgesloten, vergroend parkeerterrein.

Door de nieuwe financiering van Triodos Bank kunnen met ingrijpende energiebesparende maatregelen de panden verder worden verduurzaamd. Het primaire doel daarbij is om een aanzienlijke verbetering van de energielabels te realiseren door o.a. extra isolatie en gedeeltelijke nieuwe beglazing. Tegelijkertijd wordt het comfort van het pand verder verbeterd door een optimaal binnenklimaat op het gebied van temperatuur, licht en lucht. Met deze maatregelen wordt de CO2 uitstoot verminderd en wordt op energiekosten bespaard. Daarmee wordt dit historische pand weer toekomstbestendig.

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Adres:
Maliestraat 38-40
3581 BK
Utrecht
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.