Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Bikram Yoga Den Bosch - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Bikram Yoga Den Bosch

Recreatie (Cultuur en welzijn)

Bikram Yoga Den Bosch is een school die yogalessen aanbiedt in een verwarmde ruimte. De warme lucht zorgt voor het veilig kunnen stretchen van spieren, een goede doorbloeding en het werkt goed op hart en longen. Onder gediplomeerde begeleiding leren de studenten hun lichaam en geest te versterken en soepeler te maken. De houdingen zijn altijd hetzelfde. Toch wordt elke les anders beleefd; je bent nooit hetzelfde. Bikram Yoga Den Bosch heeft een open uitstraling en wil laagdrempelig zijn. Iedereen kan yoga doen; of je nu jong, oud, stram of lenig bent. Je bent nooit te oud of te ziek en het is nooit te laat om weer helemaal opnieuw te beginnen.

Bikram Yoga Den Bosch maakt in het gebouw gebruik van duurzame en natuurlijke materialen en een isolerende doos-in-doos constructie voor de yogazaal.

http://www.bikramyogadenbosch.nl/

Recreatie

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer parken, kampeer- terreinen en projecten op het gebied van eco toerisme.

Adres:
Vughterstraat 234
5211 GP
Den Bosch
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.