Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Art Centre Delft - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Andre Daemen Andre Daemen Kunst en cultuur
Arjen Leendertz Arjen Leendertz Kunst en cultuur
Arthouse Concepts Arthouse Concepts Kunst en cultuur
Atelier TabakNaus Atelier TabakNaus Kunst en cultuur

Art Centre Delft

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Midden in een natuurgebied met bijbehorende beeldenpark tussen Delft en Rotterdam ligt Art Centre Delft. Een plek waar natuur en kunst harmonieus verenigd zijn. Buiten exposities en educatieprojecten richten zij zich op zakelijke bijeenkomsten.
Art Centre Delft beschikt over verschillende zalen met grote ramen en prachtig uitzicht voor training, vergader- en congresdoeleinden. Met producten uit eigen moestuin bereiden ze voor de gasten heerlijk biologische mediterrane gerechten. Elke ochtend wordt met de koks doorgenomen wat er die dag gekookt gaat worden, veel producten halen ze uit de moestuin.

Art Center Delft is een duurzame locatie. Windmolens en zonnecollectoren op het dak zorgen voor energie. Verder is alles – van papier tot eten - biologisch en duurzaam geënt. Dat willen de eigenaren ook uitstralen.
De gasten zijn enthousiast. Niet voor niets is het Art Center Delft uitgeroepen tot Beste Trainingslocatie regio West 2016.

http://www.artcentredelft.com

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Rotterdamseweg 205
2629HD
Delft

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.