Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van EXKi Den Haag - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Driekant Driekant Natuurvoeding
EXKi Amsterdam EXKi Amsterdam Natuurvoeding
Ecocentrum Emma Ecocentrum Emma Natuurvoeding
EkoPLaza Delft EkoPLaza Delft Natuurvoeding

EXKi Den Haag

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

Exki is een Fast-good-food-restaurant met gezonde dagverse producten, direct klaar om gegeten te worden.

Duurzame ontwikkeling en het verkleinen van de ecologische footprint is al sinds het begin van EXKi de basis van alle restaurants. Dit doen de restaurants onder andere door het sorteren van afval, het gebruiken van ecologische onderhoudsproducten en verpakkingen. De restaurants draaien op groene stroom en zijn ingericht met zoveel mogelijk recuperatiematerialen.

De vestiging in Den Haag ligt aan de recent opgeknapte Turfmarkt. Deze voetgangersstraat verbindt het centrum met het Centraal Station en wordt ookwel de Haagse Loper genoemd.

De ingrediënten die EXKi gebruikt zijn op basis van natuurlijke producten, seizoensgerelateerd en hoofdzakelijk biologisch. Ook hebben de winkels een ruim vegetarisch, veganistisch en glutenvrij assortiment.

http://www.exki.nl

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
Turfmarkt 224
2511DJ
Den Haag
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.