Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van EXKi Amsterdam - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Driekant Broodfabriek Driekant Broodfabriek Natuurvoeding
Driekant Driekant Natuurvoeding
EXKi Den Haag EXKi Den Haag Natuurvoeding
Ecocentrum Emma Ecocentrum Emma Natuurvoeding

EXKi Amsterdam

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

EXKi is een Fast-good-food-restaurant met gezonde dagverse producten, direct klaar om gegeten te worden. De ingrediënten die EXKi gebruikt zijn op basis van natuurlijke producten, seizoensgebonden en voornamelijk biologisch. Ook hebben de winkels een ruim vegetarisch, veganistisch en glutenvrij assortiment.

Duurzame ontwikkeling en het verkleinen van de ecologische footprint is al sinds het begin van EXKi de basis van alle restaurants. Dit doen de restaurants onder andere door het sorteren van afval en het gebruiken van ecologische onderhoudsproducten en verpakkingen. De restaurants draaien op groene stroom en zijn ingericht met zoveel mogelijk hergebruikt materiaal.

De vestiging op Amsterdam Centraal ligt op een prachtige locatie aan het IJ en biedt een fantastisch uitzicht over het water. EXKi is een keten en heeft verschillende vestigingen in de Benelux, Frankrijk en Italië.

http://www.exki.nl

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
De Ruijterkade 36c
1012AA
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.