Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Groninger Voetbalvereniging Groen-Geel - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
GeoFort GeoFort Recreatie

Groninger Voetbalvereniging Groen-Geel

Recreatie (Cultuur en welzijn)

Groen Geel is een dynamische en jonge voetbalvereniging in Groningen opgericht in 1922. De voetbalvereniging richt zich vooral op(ex) studenten en starters in Groningen. Nadat de club in 2008 startte met de zaterdagafdeling maakt Groen Geel in alle geledingen van de club een prachtige groei door. Op zaterdag en zondag zijn meerdere dames- en herenelftallen actief. Inmiddels telt de club ruim 320 voetballende én actieve leden.

Leden van Groen Geel zijn ook vrijwilliger. Dit zorgt voor een goede sfeer en verbondenheid met de club. Met een ledenbestand van voornamelijk mensen tussen de 20 en 35 jaar is er altijd wat te doen bij club. Naast voetbalwedstrijden organiseert de club feesten, quizzen, spelavonden en een goede doelen acties.

http://www.groen-geel.nl

Recreatie

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer parken, kampeer- terreinen en projecten op het gebied van eco toerisme.

Adres:
Hoornsediep 56
9725HM
Groningen

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.