Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Lijsterij - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Lodewijk Thijssen Lodewijk Thijssen Kunst en cultuur
Marci Panis Marci Panis Kunst en cultuur

Lijsterij

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

In het bos- en heiderijke Rucphen – op steenworp afstand van het geboortehuis van Vincent van Gogh - is een oud raadhuis (1850) getransformeerd van ‘grijze ambtenarij’ naar een plek waar kunst, ambacht en het kietelen van de inwendige mens compromisloos samen komen. In het pand is met ondersteuning van het Triodos Cultuurfonds hard gewerkt aan het realiseren van een galerie voor moderne kunst, een ambachtelijke lijstenmakerij en een restaurant/brasserie. Een kleurrijke en bruisende hotspot met een oer-Brabantse setting van laagdrempelig- en gezelligheid.

De initiatiefnemers Ton & Anja Jaspers realiseren hiermee –samen met hun dochter Nina- een uitdagend project, waarbij het behoud van de historische kenmerken van het pand het uitgangspunt vormen aan zowel de buiten- als de binnenkant.

http://www.lijst.in

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Triodos Cultuurfonds

Triodos Cultuurfonds is het enige beursgenoteerde culturele beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt in culturele projecten die de ontwikkeling en het behoud van cultuur stimuleren. Naast grote projecten passen ook kleinere culturele initiatieven in het beleggingsbeleid. Zo belegt het fonds bijvoorbeeld in musea, theaters, kunstenaars en podia.

Adres:
Raadhuisstraat 27
4517CB
Rucphen

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.