Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Stoker Holland - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Salt Organic Salt Organic Natuurvoeding
Stadsbakkerij Broodt Stadsbakkerij Broodt Natuurvoeding
Testa Omega-3 Testa Omega-3 Natuurvoeding
The Dutch Weed Burger The Dutch Weed Burger Natuurvoeding

Stoker Holland

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

Stoker Holland sorteert-, verpakt en verhandelt al sinds 1992 biologisch fruit en is daarmee de schakel tussen de teler en consument.

Het bedrijf streeft naar duurzaamheid en maatschappelijke winst voor dier, plant, milieu en de mensen in- en om het bedrijf. Stoker Holland stelt zichzelf ten doel om zo vers en gezond mogelijk fruit te verstrekken, geteelt en verwerkt met respect voor mens, maatschappij en milieu.
Deze missie vult Stoker Holland aan met de inzet om de samenwerking met alle betrokken partijen zo goed mogelijk te laten verlopen. Zo zorgt het bedrijf voor vertrouwen als partner en als dienstverlener.

http://www.stokerholland.nl

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
Noorderbaan 22
8256PR
Biddinghuizen

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.