Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Utrechtseweg 12 - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Veerkracht Veerkracht Duurzaam vastgoed

Utrechtseweg 12

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

Triodos Vastgoedfonds kocht onlangs een historisch pand, Utrechtseweg 12, in Amersfoort aan. Het pand is ingrijpend gerenoveerd en van energielabel E naar een A-label gebracht. Het pand is 3.150 m2 groot, verdeeld over vier verdiepingen. Opvallend zijn de ruim vier meter hoge plafonds.

Duurzaam vastgoed

Triodos BankĀ investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheidĀ en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Triodos Vastgoedfonds

Triodos Vastgoedfonds is het eerste duurzame beursgenoteerde open-end vastgoedfonds in Europa. Het fonds belegt in duurzaam gebouwde of beheerde panden en monumenten. Het fonds richt zich voornamelijk op commercieel vastgoed, zoals kantoren, bedrijfsgebouwen en winkels. Indien passend kan echter ook in bijvoorbeeld scholen en kinderdagverblijven worden belegd. Beleggingen vinden plaats in Nederland. Aankoop en beheer van de panden gebeurt in samenwerking met Bouwfonds Real Estate Investment Management.

Adres:
Utrechtseweg 12
Amersfoort
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

De Koffiefabriek
Met uw spaargeld of belegd vermogen  kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering?  Lees hoe u een krediet kunt aanvragen .