Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Stichting Padma Zeeland - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Stichting JSVU Beheer Stichting JSVU Beheer Maatschappelijke projecten
Stichting Melief Stichting Melief Maatschappelijke projecten
Stichting Vluchtelingkinderen Stichting Vluchtelingkinderen Maatschappelijke projecten
Stichting de Buitenwacht Stichting de Buitenwacht Maatschappelijke projecten

Stichting Padma Zeeland

Maatschappelijke projecten (Sociale economie)

Stichting Padma Zeeland vindt het welbevinden van het individu in de 21e eeuw van wezelijk belang voor de samenleving. Welbevinden wordt, volgens stichting Padma, beïnvloed door het bewustzijn van de werking van lichaam en geest. Kennis en inzicht kunnen de drijfveren zijn die het menselijk handelen ondersteunen in dit proces. De daardoor verkregen inzichten kunnen worden toegepast in het dagelijkse leven, er van uitgaande dat ook lichaam en geest één geheel zijn.

Stichting Padma Zeeland is een ontmoetingsplek waar mensen in alle rust en met respect voor elkaar en elkaars opvattingen in een veilige omgeving de weg naar zelfkennis kunnen onderzoeken. Stichting Padma Zeeland faciliteert en stimuleert activiteiten voor persoonlijke ontwikkeling. Die ontwikkeling is gebaseerd op begrippen als zelfverantwoordelijkheid en zelfontplooiing. Door concentratie en bundeling van al deze activiteiten op een locatie is een centrum gecreëerd waarin mensen uit verschillende disciplines elkaar versterken.

http://www.padma.nu

Maatschappelijke projecten

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere initiatieven op het gebied van sociale voorzieningen, werkgelegenheids- programma's, (re) integratie, jongeren- centra en wijkcentra.

Adres:
Verwerijstraat 51A
4331TB
Middelburg

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.

 

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.