Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Huisartsenpraktijk Gerling - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Huisartsenpraktijk Gerling

Zorg (Sociale economie)

Sinds 1 augustus 2016 is Till Gerling praktijkhouder van een huisartsenpraktijk in het Friese Workum. Sinds het afronden van zijn opleiding weet hij waar zijn hart ligt: een duurzame relatie aangaan met de plaats waar hij werkt en de mensen in zijn praktijk. Naast huisarts is Gerling ook kaderarts Palliatieve zorg, een belangrijke aanvulling op het vak als het gaat om begeleiding van mensen die vaak niet meer genezen kunnen worden.

Met de overname van de praktijk besloot Gerling om een nieuw praktijkpand te bouwen en legt ook daar in de keuze van materialen en techniek de nadruk op duurzaamheid. Het doel is een energieneutraal pand dat de twee aspecten van duurzaamheid, in de onderlinge relatie en die met de omgeving, in het dagelijks werk op één plek combineert.

https://gerlingworkum.uwartsonline.nl/

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Prystershoek 4
8711HA
Workum

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.