Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Xanadent - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Xanadent

Zorg (Sociale economie)

Xanadent is gespecialiseerd in het maken van gebitsprothesen en aanverwante paramedische hulpmiddelen. Het is een ambachtelijk bedrijf waarin vakkennis, esthetisch inzicht en flexibiliteit heel belangrijk zijn. Dit komt tot uiting in het op maat gemaakte eindresultaat.

Xanadent onderscheidt zich door veel tijd en aandacht voor haar tandartsen en patienten te nemen, om uiteindelijk tot het best haalbare resultaat te komen.
Het bedrijf heeft het doel om iedere patient weer zonder schaamte kunnen laten praten, lachen en eten.

In relatief korte tijd groeide de onderneming dermate dat ze verhuisd is naar een nieuwe locatie. Hierdoor kregen ze de mogelijkheid om meer duurzame keuzes te maken. Zo is er nu een electrische auto voor dagelijks transport en is het gebouw voorzien van zonnepanelen.

http://www.xanadent.nl

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
4834EA
Breda

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.