Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van De Cromhouthuizen - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
De Ceuvel De Ceuvel Kunst en cultuur
De Fluisterheuvel De Fluisterheuvel Kunst en cultuur
De Haagse Kunstkring De Haagse Kunstkring Kunst en cultuur

De Cromhouthuizen

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

In één van Amsterdams mooiste grachtenhuizen zijn gasten welkom om kennis te maken met de familie Cromhout. Bijna twee eeuwen lang bewoonden zij deze majestueuze panden aan de chique herengracht. Het huis is vandaag de dag nog net zo impossant en fraai als destijds in de gouden eeuw. In het pand kunt u in de verschillende vertrekken het verhaal van zeven generaties Cromhout ontdekken. Over hun invloed op de steden, op de Amsterdamse kunst en cultuur, over hun extreme rijkdom, het geloof en de vele internationale contacten die zij onderhielden.

Op de bovenste verdiepingen van het Cromhouthuis is het Bijbels museum gevestigd.

http://www.cromhouthuis.nl

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Herengracht 366-368
1016CH
Amsterdam

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.