Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Bio C Bon Boulogne Kermen - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Belvas Belvas Natuurvoeding

Bio C Bon Boulogne Kermen

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

Bio c’Bon is sinds haar oprichting in 2008 uitgegroeid tot een van de belangrijkste biologische winkelketens in Frankrijk. Haar motto luidt: ‘bio moet voor iedereen toegankelijk zijn’. Nabijheid, toegankelijkheid en gezelligheid zijn de troeven van deze nieuwe winkels in de stadscentra. Mensen doen er hun boodschappen en kunnen raad vragen aan de verkopers en bio-specialisten ter plaatse. Je vindt er een breed gamma aan producten, van kruiden tot vlees, onderhoudsproducten en cosmetica en alles is biologisch. Dat alles in een sfeer die doet denken aan de markten van weleer. De keten telt op dit moment 70 winkels en zal nog verder uitbreiden.

http://www.bio-c-bon.eu

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
Rue Yves Kermen 892
92100
Boulogne
France

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.