Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Arnhem, Dudok-pand - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
AVhuis AVhuis Duurzaam vastgoed
All Monuments All Monuments Duurzaam vastgoed
Belle-Vue Energy Belle-Vue Energy Duurzaam vastgoed
Bergkwartier Bergkwartier Duurzaam vastgoed

Arnhem, Dudok-pand

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

In 2011 heeft Triodos het rijksmonument Dudok verworven vanwege haar strategische ligging pal naast Arnhem Centraal en de binnenstad, de monumentale waarde en het feit dat het pand nog steeds uitstekend dienst doet als kantoorgebouw. De ruimtelijke kwaliteit is bijzonder door het typische ’Dudok-ritme’ en door de mooie lichtinval. De architectonische kwaliteit en ligging maken het een uniek object en een aanwinst voor de portefeuille van Triodos Vastgoedfonds. Dudok wordt uiteindelijk verduurzaamd van G-label naar A-label.

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Triodos Vastgoedfonds

Triodos Vastgoedfonds is het eerste duurzame beursgenoteerde vastgoedfonds in Europa. Het fonds belegt in duurzaam gebouwde, duurzaam gerenoveerde en duurzaam beheerde panden en monumenten. Triodos Vastgoedfonds richt zich voornamelijk op commercieel vastgoed, zoals kantoren. Beleggingen vinden plaats in Nederland.

Adres:
Willemsplein
Arnhem
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.