Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Den Haag, De Tempel - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
De Wereld De Wereld Duurzaam vastgoed
De Zon Haarlem Monumenten De Zon Haarlem Monumenten Duurzaam vastgoed

Den Haag, De Tempel

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

Het monument De Tempel in Den Haag is gebouwd in 1914 en diende als bank en meer recent als discotheek. De Tempel is in 2011 grondig verduurzaamd en qua energielabel van E naar A gebracht. Hierbij is het zogenoemde ‘Warmbouwen Concept’ gebruikt, waarbij aan de binnenzijde van het gebouw een extra laag is aangebracht. Door die extra laag lopen buizen waardoor uit de bodem opgepompt grondwater stroomt. Dit grondwater heeft een constante temperatuur van 14°C en daardoor hoeft er slechts weinig actief bijverwarmd of gekoeld te worden.

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Triodos Vastgoedfonds

Triodos Vastgoedfonds is het eerste duurzame beursgenoteerde vastgoedfonds in Europa. Het fonds belegt in duurzaam gebouwde, duurzaam gerenoveerde en duurzaam beheerde panden en monumenten. Triodos Vastgoedfonds richt zich voornamelijk op commercieel vastgoed, zoals kantoren. Beleggingen vinden plaats in Nederland.

Adres:
Prins Hendrikstraat
Den haag
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.