Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Velp, Kastanjehof - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Velp, Kastanjehof

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

Triodos Vastgoedfonds verwierf in 2012 een zorgcomplex met A++ label. Dit pand heeft ook een groenverklaring. Met een uitgebalanceerde toepassing van bestaande duurzame technieken wordt in dit gebouw per jaar en per patiënt EUR 700 aan energie bespaard. Deze besparingen worden grotendeels aangewend om kwalitatief betere zorg te financieren.

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Triodos Vastgoedfonds

Triodos Vastgoedfonds is het eerste duurzame beursgenoteerde vastgoedfonds in Europa. Het fonds belegt in duurzaam gebouwde, duurzaam gerenoveerde en duurzaam beheerde panden en monumenten. Triodos Vastgoedfonds richt zich voornamelijk op commercieel vastgoed, zoals kantoren. Beleggingen vinden plaats in Nederland.

Adres:
Velp
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.