Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Schneider Real Estate - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Royal Ship Royal Ship Professionele diensten
S.K.B. St. Kleinschalige Bedrijven S.K.B. St. Kleinschalige Bedrijven Professionele diensten
Seats2meet Seats2meet Professionele diensten
Specialisterren Specialisterren Professionele diensten

Schneider Real Estate

Professionele diensten (Sociale economie)

Schneider Real Estate faciliteert werkruimte voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarnaast bieden ze huisvesting aan International Innovation Company. Dit bedrijf kenmerkt zich door de ontwikkeling van innovatieve producten, maar ook door het maatschappelijk verantwoord produceren en assembleren van deze innovaties.
Schneider Real Estate werd bekend met de uitvinding van de Wine Saver in 1986, dit handigheidje wordt nog steeds in meer dan 40 miljoen huishoudens gebruikt.

Oprichter Bernd Schneider was zijn tijd al ver vooruit en heeft 30 jaar geleden al de stap gezet om te werken met mensen met een beperking voor de productie en assemblage van zijn uitvinding. Bernd vindt het belangrijk om deze mensen een goede werkomgeving te bieden en liet hiervoor in 2009 een pand bouwen waar een groot deel werd ingericht voor de sociale werkplaats.

Het huidige pand biedt werkgelegenheid voor maar liefst 150 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en is verantwoordelijk voor het grootste deel van de productie van de merken Vacu Vin en Tomorrow’s Kitchen. Er worden ook werkzaamheden verricht voor externe partijen.

Professionele diensten

In deze sector financiert Triodos Bank dienstverlenende bedrijven, die een evenwicht zoeken tussen People, Planet en Profit. Hierbij kunt u denken aan adviesbureaus, architecten, aannemers en dienstverleners aan particulieren.

Adres:
Groothandelsweg 1
2645EH
Delfgauw
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.