Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Odessa - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Niek de Groot Niek de Groot Kunst en cultuur
Odeon De Spiegel theaters Odeon De Spiegel theaters Kunst en cultuur
Paradox Paradox Kunst en cultuur
Parkstad Limburg Theaters Parkstad Limburg Theaters Kunst en cultuur

Odessa

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Op de Odessa, voorheen een feestschip, proberen de ondernemers 'uitgaan' een nieuwe betekenis te geven. Het schip is door de nieuwe eigenaar overgenomen en verbouwd. In de lente 2016 is de Odessa gestart als drijvend platform voor een bewust en kunstminnend publiek. De Odessa gaat over bewustzijn, bevrijding en verbinding met andere bezoekers.

Odessa biedt een gevarieerd programma dat onder anderen bestaat uit yogalessen, dansmeditatie, live muziek en performances. Tijdens en na de activiteiten kunnen de bezoekers ontspannen op het spa-dek; een sauna en hot tub, gelegen tussen de planten en bloemen. Voor bewuste ondernemers en organisaties is de Odessa een prachtige plek voor bedrijfsevenementen of productpresentaties.
De nieuwe inrichting van het schip is heel bijzonder. Zo is voor de omheining gebruik gemaakt van duurzaam bamboe en gevlochten, levende wilgentakken. Ook hebben verschillende lokale kunstenaars, tevens vaste bezoekers van de Odessa, hun bijdrage geleverd aan de inrichting.

Het eten is overwegend veganistisch en wordt met aandacht bereid uit lokale en biologische ingrediënten. Dat geldt ook voor de drankjes, die ter plekke worden samengesteld en allemaal alcoholvrij zijn.
De Odessa is een unieke plek en thuisbasis voor een gemeenschap van mensen die kiezen voor een bewuste vorm van leven.

http://www.odessa.amsterdam

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Veemkade 259
1019CZ
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.