Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Maatschap ten Brummelaar - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Maatschap Rozendaal Maatschap Rozendaal Biologische landbouw
Maatschap de Weert Maatschap de Weert Biologische landbouw
Maatschap van Os Maatschap van Os Biologische landbouw
Maatschap van den Elzen Maatschap van den Elzen Biologische landbouw

Maatschap ten Brummelaar

Biologische landbouw (Natuur en milieu)

De Maatschap ten Brummelaar is een melkveehouderij in omschakeling van gangbaar naar biologisch. Er is daarnaast een zorgboerderij en er zijn biologische zeugen en vleesvarkens. Het vlees wordt regionaal verkocht. De weilanden zijn in omschakeling van gangbaar naar biologisch. Er zijn afspraken gemaakt over natuurbeheer.

Biologische landbouw

Biologische landbouw erkent de relatie tussen de omgeving, gezondheid en wat we eten. Daarnaast krijgt dierenwelzijn, het vermijden van gebruik van pesticiden en kunstmest veel aandacht. Biologische landbouw stoot minder CO2 uit dan traditionele landbouw en voorkomt uitputting natuurlijke hulpbronnen. Daarom financiert Triodos Bank in deze sector biologische bedrijven die zuivel en vlees produceren en bosbouwers en fruittelers.  

Triodos Groenfonds

Triodos Groenfonds is het oudste groene beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt voornamelijk in door de overheid erkende groene projecten die duurzame ontwikkeling bevorderen. De belangrijkste sectoren waarin het fonds belegt zijn duurzame energie (vooral windenergie), biologische landbouw, natuur- en landschapsontwikkeling en duurzaam vastgoed. Triodos Groenfonds biedt beleggers de mogelijkheid om bewust met hun geld om te gaan en rechtstreeks milieuvriendelijke projecten te stimuleren. Het fonds heeft de officiële status van groene beleggingsinstelling, waardoor particuliere beleggers een fiscaal voordeel hebben.

Adres:
Roudaalterweg 27
7475RL
Markelo
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.