Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Driestroomhuis De Till

Zorg (Sociale economie)

Driestroomhuis De Till is het gezinshuis van Rene en Anne van Dijk. Zij bieden een thuis aan kinderen die door omstandigheden niet meer in het ouderlijk huis kunnen wonen en hebben zich gespecialiseerd in de opvang van kinderen met complex trauma en hechtingsproblematiek.

De Till werkt met de Basic Trust-methode, een evidence-basedmethodiek die is ontwikkeld om het beschadigde basisvertrouwen van deze kinderen te herstellen.

De naam De Till verwijst naar een til, een warm nest waar in en uit gevlogen kan worden naar behoefte. In het Groningse, waar Rene en Anne vandaan komen, is een Til tevens een stenen brug; een stabiele verbinding naar de toekomst die zij voor de kinderen willen zijn.

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Bronkhorstweg 19
5363TW
Velp
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.