Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Eteck Energie Bedrijven - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Eolica Invest Eolica Invest Duurzame energie
Essel-Clean Solu Essel-Clean Solu Duurzame energie
Evides Waterbedrijf Evides Waterbedrijf Duurzame energie
Friesland Zon Friesland Zon Duurzame energie

Eteck Energie Bedrijven

Duurzame energie (Natuur en milieu)

Eteck ontwikkelt, realiseert en exploiteert Warmte en Koude opslag (WKO) projecten. Triodos heeft Eteck gefinancierd voor de exploitatie van verschillende WKO projecten gebundeld in de portefeuille van VENDU exploitatie B.V. Er zijn projecten uitgevoerd in oa. Zoetermeer, Spijkenisse en Delft.

Een WKO installatie is een betrouwbaar en duurzaam alternatief voor traditionele methoden om gebouwen en woningen te verwarmen en te koelen. In een ondergrondse energie-installatie wordt warmte en koude met behulp van een warmtepomp opgewekt. Op deze manier wordt een aanzienlijke energiebesparing gerealiseerd.

http://www.eteck.nl

Duurzame energie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame energieprojecten, waaronder windenergie, zonne-energie, waterkracht en biomassa.

Adres:
Coenecoop 12
2741PG
Waddinxveen
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

De Koffiefabriek
Met uw spaargeld of belegd vermogen  kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering?  Lees hoe u een krediet kunt aanvragen .