Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Herman van Veen Arts Center - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Hans Leutscher Hans Leutscher Kunst en cultuur
Haringa en Olijve Haringa en Olijve Kunst en cultuur
Het Domijn Het Domijn Kunst en cultuur
Het Energiehuis Het Energiehuis Kunst en cultuur

Herman van Veen Arts Center

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Midden in ons land ligt tussen Soesterberg en Soest, Landgoed De Paltz. Bijna 100 hectare 'gerepte' natuur, ooit vernoemd naar een groep Duitse vluchtelingen die in het midden van de 18e eeuw, vanuit Rheinland Pfalz, in Nederland een veilig heenkomen vonden. In het hart van dit unieke gebied staat een villa uit 1867 met bijgebouwen. Het Herman van Veen Arts Center organiseert op deze bijzondere plek kleine concerten, festiviteiten, exposities seminars en lezingen waarbij het accent vooral ligt op het creëren van exposities en speelmogelijkheden voor jonge kunstenaars.

Het centrum werkt veel samen met hogescholen in de kunsten. Herman van Veen heeft meerdere verhalen voor voorstellingen speciaal voor deze plek geschreven, voor zowel kinderen als volwassenen. De jonge kunstenaars die ze mee ontwikkelen en uitvoeren komen van oa. conservatoria, dansacademies en toneelscholen uit heel nederland en daar buiten. Een speciale mogelijkheid is gecreeerd voor jonge getalenteerden uit Afrika en Azie, om samen met Nederlandse studetne in korte tijd een stuk te maken en dit tijdens de jaarlijkse Harlekijndagen op de Paltz uit te voeren. Centraal thema hierin zijn de kinderrechten.

http://www.hermanvanveenartscenter.com/

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele rits artisitieke ondernemingen door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Landgoed de Paltz 1
3768MZ
Soest
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

De Koffiefabriek
Met uw spaargeld of belegd vermogen  kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering?  Lees hoe u een krediet kunt aanvragen .