Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Beebox - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Bandit Diervoeding Bandit Diervoeding Natuurvoeding
Bd-Totaal Bd-Totaal Natuurvoeding
Bio Drôme Goes Bio Drôme Goes Natuurvoeding
Bio-Kultura Bio-Kultura Natuurvoeding

Beebox

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

Beebox biedt volledig biologische maaltijdboxen aan. Hiermee helpt het bedrijf de consument met een gezondere levensstijl. De producten in de Beebox zijn biologisch en dus afkomstig van Nederlandse boeren. Je eet zo lekker, gezond en groen. Beebox vindt het belangrijk dat je weet wat je eet, daarom vertelt Beebox je bij elke biobox waar de ingrediënten precies vandaan komen. En weet je niet wat je met een romanesco of een witlof aan moet? De Beebox-chef deelt elke week zijn beste recepten met je. Handig en duurzaam, want je eet met de seizoenen mee. Er zijn verschillende soorten beeboxen.

http://www.beebox.nl

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
Oostkanaaldijk 11
3632GA
Loenen aan de Vecht
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.