Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Stichting JSVU Beheer - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Stichting Emmaus de Bilt Stichting Emmaus de Bilt Maatschappelijke projecten
Stichting IFAW Stichting IFAW Maatschappelijke projecten
Stichting Melief Stichting Melief Maatschappelijke projecten
Stichting Padma Zeeland Stichting Padma Zeeland Maatschappelijke projecten

Stichting JSVU Beheer

Maatschappelijke projecten (Sociale economie)

De afkorting JSVU staat voor Juridische Studenten Vereniging te Utrecht. Dit is de officiële en onafhankelijke departementsvereniging van het departement Rechtsgeleerdheid van de Universiteit Utrecht. De JSVU is opgericht op 2 februari 1968 en is met ruim 3.700 leden een van de grootste en meest professionele studievereniging in Nederland.
De vereniging behartigt de belangen van de Utrechtse rechtenstudent in de ruimste zin van het woord. Zij doen dit door onder andere activiteiten te organiseren. Deze activiteiten kunnen worden onderverdeeld in studiegerichte activiteiten (zoals Symposia, de Utrechtse Bedrijvendag, het Juridisch Studenten Congres, excursies enzovoort) en sociale activiteiten (ledenborrels, rechtenfeesten en de JSVU Dies). De JSVU geeft elk jaar een almanak uit.

http://www.jsvu.nl

Maatschappelijke projecten

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere initiatieven op het gebied van sociale voorzieningen, werkgelegenheids- programma's, (re) integratie, jongeren- centra en wijkcentra.

Adres:
Domplein 24
3512JE
Utrecht
Nederland

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.

 

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.