Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Art Europe Auctions - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Arjen Leendertz Arjen Leendertz Kunst en cultuur
Art Centre Delft Art Centre Delft Kunst en cultuur
Artgrafica Artgrafica Kunst en cultuur
Arthouse Concepts Arthouse Concepts Kunst en cultuur

Art Europe Auctions

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Art Europe combineert live en online veilingen. Ze werken met de beste professionals en bedrijven in de kunst- en cultuursector. Het netwerk reikt over een groot deel van de internationale kunst community, zowel particulier als zakelijk. Art Europe koopt lokaal en verkoopt wereldwijd. Daarvoor doen ze zaken met vertrouwde connecties.

Het doel is om verkopers de beste resultaten te kunnen bieden en kopers te helpen de mooiste en bijzonderste stukken te kunnen bieden.

http://www.arteuropeauctions.com

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele rits artisitieke ondernemingen door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
KNSM laan 121
1019LB
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.