Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Eengezinswoning in Nieuwegein - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Emmastraat 33 Emmastraat 33 Duurzaam vastgoed
Eye Collectiecentrum Eye Collectiecentrum Duurzaam vastgoed

Eengezinswoning in Nieuwegein

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

Naast het oude Fort Jutphaas en kasteel Rijnhuizen en vlakbij de Herenstraat in Nieuwegein wordt een een nieuwbouwproject gerealiseerd. Kroon op Jutphaas biedt ruimte aan in totaal 26 ruime woningen, verdeeld over 21 eengezinswoningen, twee twee-onder-een-kapwoningen en één vrijstaande woning, en in totaal 30 appartementen. De woningen zijn zo ontworpen dat deze evenveel energie opwekken als dat er wordt verbruikt.

http://kroonopjutphaas.nl

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Adres:
Richterslaan 66
3431AK
Nieuwegein
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.