Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Amazone - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Alternatives Familiales asbl Alternatives Familiales asbl Maatschappelijke projecten
Alterna Alterna Maatschappelijke projecten

Amazone

Maatschappelijke projecten (Sociale economie)

Amazone werkt ondersteunend voor alle personen en organisaties die de gelijkheid van vrouwen en mannen promoten in verschillende maatschappelijke sectoren. Het centrum huisvest vrouwenorganisaties en ondersteunt verschillende instanties die werken rond gelijke kansen voor mannen en vrouwen. Amazone brengt alle mensen samen die ideeën hebben voor een samenleving met meer gelijkheid. De organisatie stelt informatie ter beschikking, verzamelt documentatie en organiseert veel evenementen en projecten die verschillende partners in het werkveld samenbrengen. Amazone heeft een centrum voor congressen en vergaderingen die alle mogelijke non-profitorganisaties kunnen gebruiken. In het centrum is ook een lunchcafé dat open is voor het grote publiek. Triodos Bank heeft Amazone een kaskrediet verleend als voorfinanciering van subsidies.

http://www.amazone.be

Maatschappelijke projecten

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere initiatieven op het gebied van sociale voorzieningen, werkgelegenheids- programma's, (re) integratie, jongeren- centra en wijkcentra.

Adres:
Rue du Méridien 10-14
1210
Bruxelles
Belgique

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.

 

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.