Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Ripperdastraat - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Rostockweg Rostockweg Duurzaam vastgoed
Rotterdam, Honingerdijk Rotterdam, Honingerdijk Duurzaam vastgoed

Ripperdastraat

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

Aan de Ripperdastraat in het centrum van Haarlem financiert Triodos de renovatie en verduurzaming van de voormalige School van de Vereenigde Doopsgezinde Gemeente uit 1892 (gemeentelijk monument). De school wordt getransformeerd naar een kleinschalig boutiquehotel met 21 kamers en suites die alle een verschillend en onderscheidend interieur krijgen.

In het pand is tevens restaurant De Ripper gevestigd, onderdeel van leerwerkbedrijf Perspectief. Door het toevoegen van de hotelkamers breidt het aantal leerwerkplekken van het restaurant uit, en is continuïteit van het leerwerkbedrijf veiliggesteld.
Gelijktijdig met de herontwikkeling van het gebouw naar hotel wordt ook het restaurant gerenoveerd en gerestyled.

Het Amsterdamse designbureau ESTIDA is verantwoordelijk voor het interieurdesign en is als partner aan de hotelexploitatie verbonden.

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Adres:
Ripperdastraat 13a
2011KG
Haarlem
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.