Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Q-factory - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Prevue Productions Prevue Productions Kunst en cultuur
Rialto Rialto Kunst en cultuur

Q-factory

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Q-Factory is het grootste muziekmakerscentrum van Europa en biedt muzikanten, acteurs en dansers alle mogelijkheden om te repeteren, op te treden of opnames te maken. Op de begane grond zit een café en restaurant. Tenslotte is er een bijzondere programmering in de Kleine- en in onze Grote Zaal.

Triodos financiert de aankoop Q-factory. Het pand is uitgevoerd met een warmte-koude opslaginstallatie, zonnepanelen en een grijswatercircuit. Het complex heeft ook een duurzame hotelaccommodatie.

http://www.q-factory-amsterdam.nl

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele rits artisitieke ondernemingen door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Triodos Cultuurfonds

Triodos Cultuurfonds is het enige beursgenoteerde culturele beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt in culturele projecten die de ontwikkeling en het behoud van cultuur stimuleren. Naast grote projecten passen ook kleinere culturele initiatieven in het beleggingsbeleid. Zo belegt het fonds bijvoorbeeld in musea, theaters, kunstenaars en podia.

Adres:
Atlantisplein 1
1093NE
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.