Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Elmer vzw - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Elmer vzw

Kinderopvang (Cultuur en welzijn)

Elmer is een Nederlandstalig kinderopvangcentrum in Brussel dat zijn naam ontleent aan een olifant uit een kinderboek. Elmer is een veelkleurige olifant en wil graag grijs zijn zoals alle andere olifanten, maar ontdekt dat het ook fijn kan zijn anders te zijn. Elmer heeft intussen vier kinderopvangcentra in Brussel. Vanuit zijn visie doet Elmer ook inspanningen om kinderen met specifieke zorgbehoeften op te vangen. In 2014 werd Elmer erkend als ‘Centrum voor Inclusie’ door Kind & Gezin. Triodos Bank heeft een termijnkrediet verleend voor de aankoop van een aanpalend gebouw dat na verbouwing bijkomende kinderopvangplaatsen en een betere toegankelijkheid voor personen met een handicap creëert.

http://www.elmer.be/

Kinderopvang

In deze sector financiert Triodos Bank kinderdagverblijven en buitenschoolse opvanginstellingen. Triodos Bank let daarbij met name op het pedagogisch beleid.

Adres:
Vooruitgangstraat 317
1030
Brussel
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.