Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van WGC De Sleep - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

WGC De Sleep

Zorg (Sociale economie)

De Sleep is een wijkgezondheidscentrum in Gent dat reeds 40 jaar toegankelijke en multidisciplinaire zorg aanbiedt aan de inwoners van enkele Noordelijke wijken in Gent. Het centrum heeft een team dat bestaat uit artsen, verplegers, gezondheidswerkers, interculturele bemiddelaars, maatschappelijk werkers, etc. Het wijkgezondheidscentrum zal nu een twee vestiging openen in de wijk Muide - Meulestede Afrikalaan, zodat ook deze wijk haar eigen WGC zal hebben. Stad Gent was mede vragende partij om in deze wijk een WGC in te planten. Triodos Bank verleent een krediet voor de aankoop van een pand voor het onderbrengen van het centrum.

http://www.wgcdesleep.be/

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Désiré Fiévéstraat 31
9000
Gent
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.