Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van WGC Botermarkt - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

WGC Botermarkt

Zorg (Sociale economie)

WGC Botermarkt is een wijkgezondheidscentrum dat erop gericht is toegankelijke en kwaliteitsvolle gezondheidszorg aan te bieden aan inwoners van Gent-Zuid, Ledeberg en een deel van Melle en Merelbeke. Het team bestaat uit artsen, tandartsen, verpleegkundigen, dieetspecialisten, gezondheidspromotors en maatschappelijk werkers om zo te komen tot een échte multidisciplinaire gezondheidsaanpak. Het centrum werkt via het forfaitaire systeem, wat betekent dat de zorgen gratis verstrekt worden voor patiënten aangezien het financiële aspect rechtstreeks tussen het WGC en de mutualiteiten geregeld wordt. Triodos Bank heeft een krediet verleend voor een tweede pand, wat de verdere groei van het wijkgezondheidscentrum zal toelaten.

http://www.wgcbotermarkt.be/site2/

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Hundelgemsesteenweg 145
9050
Ledeberg
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.