Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Publiek Centraal - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Publiek Centraal

Onderwijs (Cultuur en welzijn)

Publiek Centraal is een vzw die gericht is op de professionalisering van communicatie van social profit ondernemingen en publieke instanties. Publiek Centraal organiseert hiervoor opleidingen, ontbijtsessies, inspiratiemomenten, etc. Deze kunnen bijvoorbeeld gaan over het gebruik van sociale media of het versturen van nieuwsbrieven. Zo coacht Publiek Centraal de organisaties om hun boodschap beter tot bij hun doelgroep te brengen. Triodos Bank heeft een kasfaciliteit voorzien ter prefinanciering van klantvorderingen/werkkapitaal zodat de organisatie op elk moment over voldoende liquiditeiten kan beschikken.

http://publiekcentraal.be/

onderwijs

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer scholen, training en conferentiecentra. In het geval van scholen wordt specifiek gekeken naar het pedagogisch beleid.

Adres:
Scheldestraat 108
9040
Sint-Amandsberg
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.