Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Free Clinic vzw - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Free Clinic vzw

Zorg (Sociale economie)

De vzw Free Clinic is een non-profit organisatie die zich inzet voor een toegankelijke en laagdrempelige gezondheidszorg voor kwetsbare mensen met een verslavingsachtergrond. Het gaat hierbij vaak over patiënten die nergens meer terecht kunnen, en die een hoog risico lopen op maatschappelijke uitsluiting. Gezondheid wordt door Free Clinic zowel benaderd vanuit een fysiek, psychisch als sociaal oogpunt. Free Clinic heeft ook een specifiek project, ‘Plug-Inn’, voor jongeren tussen 16 en 25 jaar. Deze jongeren worden gescheiden van de patiënten met een meer chronische problematiek. Voor dit project is een apart gebouw voorzien. Triodos Bank financierde de aankoop van een pand dat het jongerenproject Plug-Inn huisvest.

http://free-clinic.be/

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Schijnpoortweg 14
2060
Antwerpen
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.