Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Miss Green - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Kringloopcentrum Altena Kringloopcentrum Altena Winkels Non-food
MUD Jeans MUD Jeans Winkels Non-food
Multi Ratio Multi Ratio Winkels Non-food
Obilot natuurtextiel Obilot natuurtextiel Winkels Non-food

Miss Green

Winkels Non-food (Sociale economie)

Miss Green ontwerpt de kleren die ze zelf graag draagt: mooi, comfortabel en zacht. Miss Green werkt met liefde en respect voor de wereld en mensen om haar heen. Het merk staat voor kwaliteit, comfort en persoonlijkheid.

Miss Green is in 2008 opgericht door Maaike Groen. Duurzaam en fair ondernemen was voor haar vanzelfsprekend, maar toen (en nu) in de mode nog redelijk uniek. Tegenwoordig biedt Miss Green een volwaardig alternatief met een uitgebreide collectie ontwerpen in duurzame stoffen. Het merk één van de Nederlandse koplopers als het gaat om eerlijke productie.

De kleding van Miss Green is verkrijgbaar in meer dan 100 winkels in binnen- en buitenland, en is ook direct via de website te bestellen.

https://www.missgreen.nl/

Winkels Non-food

In deze sector financiert Triodos Bank een breed scala aan duurzame winkeliers. Vaak zijn dat gespecialiseerde winkels met ambachtelijke producten.

Adres:
Stationsplein 68
2011 LM
Haarlem
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.