Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Aurora Futura - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Wim en John van den Hengel Wim en John van den Hengel Biologische landbouw
Wolverei Kaasmakerij Wolverei Kaasmakerij Biologische landbouw
BigSolar BigSolar Duurzame energie
Biovergisting Regeling Biovergisting Regeling Duurzame energie

Aurora Futura

Duurzame energie (Natuur en milieu)

Aurora Futura maakt woningen, kantoren, horecapanden en musea energiezuinig, duurzaam, veilig en comfortabel. Dit doen ze met slimme en gepersonaliseerde Smart Home oplossingen.

Elk ontwerp wordt afgestemd op hoe en wanneer de ruimtes worden gebruikt, de wensen van de gebruikers en het budget. Wat kan er ‘slimmer’, efficiënter, mooier en makkelijker met nieuwe technieken?

Aurora Futura realiseert sfeerverlichting, verwarming, klimaatbeheersing, audio/ video en veiligheid die aansluit bij leefstijl, dagindeling en werkritme. Hierdoor verkleint je ecologische voetafdruk. De oplossingen van het bedrijf kunnen in een heel pand toegepast worden, maar je kunt ook bij één ruimte beginnen.

http://www.aurorafutura.nl/

Duurzame energie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame energieprojecten, waaronder windenergie, zonne-energie, waterkracht en biomassa.

Triodos Groenfonds

Triodos Groenfonds is het oudste groene beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt voornamelijk in door de overheid erkende groene projecten die duurzame ontwikkeling bevorderen. De belangrijkste sectoren waarin het fonds belegt zijn duurzame energie (vooral windenergie), biologische landbouw, natuur- en landschapsontwikkeling en duurzaam vastgoed. Triodos Groenfonds biedt beleggers de mogelijkheid om bewust met hun geld om te gaan en rechtstreeks milieuvriendelijke projecten te stimuleren. Het fonds heeft de officiƫle status van groene beleggingsinstelling, waardoor particuliere beleggers een fiscaal voordeel hebben.

Adres:
Fannius Scholtenstraat 61D
1051 EV
Amsterdam
nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

De Koffiefabriek
Met uw spaargeld of belegd vermogen  kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering?  Lees hoe u een krediet kunt aanvragen .