Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Aurora Futura - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Wijndomein Oude Waalstroom Wijndomein Oude Waalstroom Biologische landbouw
Wim en John van den Hengel Wim en John van den Hengel Biologische landbouw
Boreas Wind Boreas Wind Duurzame energie

Aurora Futura

Duurzame energie (Natuur en milieu)

Maurice Foppele, de oprichter van Aurora Futura, gelooft dat de wereld om ons heen leefbaarder en zuiniger wordt door slim gebruik van ‘smart home’-technologie. Techniek moet automatisch voor je werken waar en wanneer dat kan, en controleerbaar zijn waar je ook bent. Zo’n slimme inrichting regelt het team van ontwerp tot installatie, dus zonder dat klanten zich er druk om hoeven te maken hoe het werkt.

De verwarming die aangaat als je 30 minuten van huis bent. Dakramen die vanzelf dichtgaan als het regent. Het zijn enkele voorbeelden. Aurora Futura maakt woningen, maar ook kantoren, horecapanden en musea energiezuinig, veilig, duurzaam en comfortabel. Elk ontwerp wordt afgestemd op hoe de ruimtes worden gebruikt, de wensen van de gebruikers en natuurlijk ook het budget.

Aurora Futura zorgt ervoor dat je sfeerverlichting, verwarming, klimaatbeheersing, audio/video en veiligheid aansluit bij leefstijl, dagindeling en werkritme. Hierdoor verkleint je ecologische voetafdruk. De oplossingen kunnen in een heel pand toegepast worden, maar je kunt ook bij één ruimte beginnen. Dat is ook slim.

http://www.aurorafutura.nl/

Duurzame energie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame energieprojecten, waaronder windenergie, zonne-energie, waterkracht en biomassa.

Adres:
Fannius Scholtenstraat 61D
1051 EV
Amsterdam
nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.