Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van WiJS! - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Synergos Synergos Onderwijs
TORI TORI Onderwijs
3RB Vastgoed 3RB Vastgoed Duurzaam vastgoed
AVhuis AVhuis Duurzaam vastgoed

WiJS!

Onderwijs (Cultuur en welzijn)

Praktijk WiJS! Werd in 2013 opgericht door orthopedagoog en speltherapeut Sifra Bastmeijer. Hier wordt speltherapie gegeven aan kinderen in kinderen in de basisschoolleeftijd die om wat voor reden dan ook vastlopen in hun ontwikkeling. Denk hierbij aan een trauma, faalangst, pesten, rouwverwerking of sociaal-emotionele problemen wanneer ouders zijn gescheiden. Door te spelen krijgen de kinderen de kans om voor hen moeilijke situaties vanuit verschillende kanten te belichten en nieuw gedrag op een veilige manier uit te proberen, waardoor ze zich weer constructief kunnen ontwikkelen.

Door de ouderbegeleiding blijven ouders aangesloten en helpen zij om de nieuwe ontwikkeling van het kind optimaal te laten verlopen.

Naast speltherapie biedt Praktijk WiJS pianoles aan voor kinderen die bij de reguliere pianoles niet mee kunnen komen.

http://www.wijswoerden.nl/

onderwijs

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer scholen, training en conferentiecentra. In het geval van scholen wordt specifiek gekeken naar het pedagogisch beleid.

Adres:
Terschellingkade 5
3446 BK
Woerden
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.