Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van DeLaMar Theater - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
De Wilhelmina De Wilhelmina Kunst en cultuur
De Winkel van Sinkel De Winkel van Sinkel Kunst en cultuur
EM2 EM2 Kunst en cultuur
EYE Filmmuseum EYE Filmmuseum Kunst en cultuur

DeLaMar Theater

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Het DeLaMar Theater is een veelzijdig theater in het centrum van Amsterdam. Het bijzondere gebouw bij het Leidseplein is technisch en visueel ‘state of the art’ maar het heeft ook een rijke geschiedenis die teruggaat tot halverwege de vorige eeuw. Het DeLaMar is sinds de heropening vijf jaar geleden bekend bij iedereen die geïnteresseerd is in toneel, cabaret, filmpremières, theatercolleges of musicals.

Joop en Janine van den Ende namen het initiatief om het oorspronkelijke theater uit 1947 - vernoemd naar de beroemde actrice Fien de la Mar - te redden. Met een ingrijpende verbouwing boden ze het theater een nieuwe toekomst. In het najaar 2010 opende toenmalige Koningin Beatrix het theater. Naast de Mary Dresselhuyszaal heeft het theater nu ook de Wim Sonneveldzaal, eigen restaurants en een kunstcollectie die bestaat uit moderne fotografie waarvoor vijf hedendaagse fotografen een opdracht kregen.

De VandenEnde Foundation wil met dit theater het ondernemend cultuurmecenaat bevorderen en kansen bieden aan personen en organisaties in de culturele sector.

http://www.vandenendefoundation.nl/

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Marnixstraat 402
1017 PL
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.