Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Café de Ceuvel - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Bret Bret Natuurvoeding
Brownies&downieS Brownies&downieS Natuurvoeding
De Bio Basis De Bio Basis Natuurvoeding
De Groene Passage De Groene Passage Natuurvoeding

Café de Ceuvel

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

Café de Ceuvel wil graag een verschil maken in de wereld en gelooft dat dat begint op het bord. Het wereldvoedselsysteem is één van de grootste oorzaken van klimaatverandering en een scala aan andere problemen. Café de Ceuvel is op zoek naar wat écht goed eten en drinken is. Dit gaat volgens hen verder dan een labeltje waar 'biologisch' op staat.

Café de Ceuvel werkt samen met verschillende initiatieven die ervoor zorgen dat ieder bordje, biertje en drankje dat ze op tafel zetten ervoor zorgt dat de wereld een beetje mooier wordt. Daarnaast zijn ze op hun eigen terrein druk bezig om zoveel mogelijk kringlopen te sluiten. Zo is er een aquaponics systeem in een kas op het dak, wordt er fosfaat terug gewonnen uit urine en bouwen ze 's werelds eerste biogasboot.

http://cafedeceuvel.nl/

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
Korte Papaverweg 4
1032 KB
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.