Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van The Dutch Weed Burger - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Stoker Holland Stoker Holland Natuurvoeding
Testa Omega-3 Testa Omega-3 Natuurvoeding
Thúskomme Thúskomme Natuurvoeding
Urban Cacao Urban Cacao Natuurvoeding

The Dutch Weed Burger

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

Het begon met interesse voor zeewier als voedsel. Daarna maakten ze hier een documentaire over. De volgende stap was dat Lisette Kreischer en Mark Kulsdom een bedrijf begonnen: The Dutch Weed Burger. Niet om rijk te worden, maar om zelf bij te dragen aan de transitie naar een ‘plant based food culture’.

The Dutch Weed Burger (TDWB) ziet de plantaardige keuken als de sleutel tot verandering. Of het nou gaat om het einde van de ellende in de bio-industrie of het verduurzamen van de economie. Hun vegetarische weedburger (met een d inderdaad) is verrijkt met zeewier. Dit is behalve smaakmaker ook eiwitbron.

De ondernemers willen groeien en trouw blijven aan hun missie: ‘die waanzinnig mooie wereld eren’. De weedburgers van TDWB zijn verkrijgbaar op evenementen en in meer dan 100 restaurants. Je kunt ze ook te bestellen bij alle Bagels & Beans vestigingen.

http://dutchweedburger.com/

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
Distelweg 451
1031 HD
Amsterdam
Amsterdam

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.