Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van De Jacobus - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
De Boshoeve De Boshoeve Duurzaam vastgoed
De Bouwmaat Aannemers De Bouwmaat Aannemers Duurzaam vastgoed
De Kol De Kol Duurzaam vastgoed
De President De President Duurzaam vastgoed

De Jacobus

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

Op de plaats van de huidige Jacobuskapel, Woestduinstraat 16-18 te Amsterdam-Zuid, is ene hoogwaardig en kleinschalig nieuwbouwplan, De Jacobus, gerealiseerd. Het plan omvat 21 huurappartementen, waarvan 12 koop- en 9 huurappartementen. Op de begane grond komt een dependance (vijf onderbouwklassen) van Openbare Basisschool De Notenkraker. Door de toepassing van moderne technieken, zoals Warmte-Koude Opslag (WKO) in de grond en zonnecellen is het een zeer duurzaam en milieuvriendelijk plan. Triodos Bank financiert de 9 sociale huurappartementen.

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Adres:
Woestduinstraat
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.