Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Learning Animals - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Hupkes Installatie Hupkes Installatie Milieutechnologie
Louis Bolk Instituut Louis Bolk Instituut Milieutechnologie
Melexis Nederland Melexis Nederland Milieutechnologie

Learning Animals

Milieutechnologie (Natuur en milieu)

Learning Animals is een kennis- en opleidingsinstituut wat zich inzet voor bewustzijnsgroei in de relatie tussen mensen en andere dieren en voor groeiend dierenwelzijn, gebaseerd op het bergip voor de eigen beleving van dieren.

Veranderingen komen niet zomaar, daar zit tijd en moeite in. Learning Animals biedt verschillende opleidingen die de mogelijkheid geven om op zowel professioneel als persoonlijk niveau verdieping te vinden; de antropocentrische (mensgerichte) benadering voorbij.

http://www.learning-animals.org

Milieutechnologie

In deze sector financiert Triodos Bank veelal innovatieve bedrijven, die onder andere actief zijn op het gebied van recycling en transport. Gemene deler is dat deze bedrijven proberen de milieu-impact van producten en productieprocessen te verminderen.

Adres:
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.