Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Boerderij Huis in 't Veld - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Biotrio Biotrio Biologische landbouw
Boerderij Bleijendijk Boerderij Bleijendijk Biologische landbouw
Boerderij Plassendaal Boerderij Plassendaal Biologische landbouw
Boerderij Spanjer Boerderij Spanjer Biologische landbouw

Boerderij Huis in 't Veld

Biologische landbouw (Natuur en milieu)

Boerderij Huis in ’t Veld is een familiebedrijf uit Lettele. Met 50 gehoornde MRIJ (maas, rijn, ijssel) koeien, een oud dubbeldoel ras, word biologische melk en vlees geproduceerd. Het bedrijf is sinds 2016 biologisch en levert melk aan coöperatie Eko Holland. De voeding bestaat hoofdzakelijk uit verse of ingekuilde gras-klaver, geteeld op 30 hectare. Er wordt zo veel mogelijk weidegang toegepast.

http://www.boerderij.nu/

Biologische landbouw

Biologische landbouw erkent de relatie tussen de omgeving, gezondheid en wat we eten. Daarnaast krijgt dierenwelzijn, het vermijden van gebruik van pesticiden en kunstmest veel aandacht. Biologische landbouw stoot minder CO2 uit dan traditionele landbouw en voorkomt uitputting natuurlijke hulpbronnen. Daarom financiert Triodos Bank in deze sector biologische bedrijven die zuivel en vlees produceren en bosbouwers en fruittelers.  

Triodos Groenfonds

Triodos Groenfonds is het oudste groene beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt voornamelijk in door de overheid erkende groene projecten die duurzame ontwikkeling bevorderen. De belangrijkste sectoren waarin het fonds belegt zijn duurzame energie (vooral windenergie), biologische landbouw, natuur- en landschapsontwikkeling en duurzaam vastgoed. Triodos Groenfonds biedt beleggers de mogelijkheid om bewust met hun geld om te gaan en rechtstreeks milieuvriendelijke projecten te stimuleren. Het fonds heeft de officiële status van groene beleggingsinstelling, waardoor particuliere beleggers een fiscaal voordeel hebben.

Adres:
Doldermansweg 1A
7434 RD
Lettele
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.