Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Duurzame herontwikkeling 'Het Pandhuis' - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Duurzame herontwikkeling 'Het Pandhuis'

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

Triodos Bank financiert de duurzame herontwikkeling van een voormalig kantoorpand naar 17 energiezuinige woonappartementen.
Het object is gelegen aan Oude Gracht / Zwaansteeg te Utrecht Centrum en staat bekend als het Pandhuis. Het monument stamt uit het midden van de 14e eeuw en is in 1989 grondig gerestaureerd. Nu wordt het verbouwd tot energiezuinige woonappartementen.

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Adres:
Zwaansteeg 11
3511 VG
Utrecht
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.