Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Belle-Vue Energy - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
All Monuments All Monuments Duurzaam vastgoed
Arnhem, Dudok-pand Arnhem, Dudok-pand Duurzaam vastgoed
Bergkwartier Bergkwartier Duurzaam vastgoed
Berk e/o Lindeboom Berk e/o Lindeboom Duurzaam vastgoed

Belle-Vue Energy

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

Belle-Vue Energy B.V. houdt zich bezig met de ontwikkeling en realisatie van uitsluitend duurzaam vastgoed, met name gericht op starters en senioren.

Met het Energy woonconcept is ingespeeld op de vraag naar betaalbare en duurzame woningen. Het resultaat is een kant-en-klare eengezinswoning met een woonoppervlakte van 105 m2, inclusief keuken, sanitair, tegelwerk en een duurzame onderhoudsvrije gevel.

Extra kracht komt voort uit de zelfredzaamheid in de energievoorziening (All Electric, Zero Energy en Nul-Op-de-Meter mogelijk).

http://www.belle-vue.nu

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Adres:
Wijmersweg
9919 BH
Loppersum
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.